Alaphilippe s’emporta el Mundial de Ciclisme 2020

La pròxima competició important de ciclisme serà el Giro d’Itàlia, que acabarà el 25 d’octubre, coincidint durant cinc dies amb La Vuelta

Valverde i Soler a Itàlia.
Valverde i Soler a Itàlia. | EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

El francès Julian Alaphilippe es va proclamar ahir campió del món de ciclisme a Imola, a la regió de l’Emillia Romagna, Itàlia.  Pel corredor del país veí del nord, aquesta és, sens dubte, la gran victòria de la seva carrera. Van Aert i Hirschi van completar el podi. Valverde va finalitzar el campionat en vuitena posició, a 53 segons del campió, Mikel Landa, va ser setzè i Pello Bilbao va ocupar la vintena plaça. El proper Mundial tindrà lloc a Flandes, Bèlgica. La pròxima competició important de ciclisme serà el Giro d’Itàlia, que acabarà el 25 d’octubre, coincidint durant cinc dies amb La Vuelta.