PUBLICITAT

Domini andorrà al 49è Ral·li d’Andorra Històric

Joan i Sònia Carrancà guanyen la prova per a vehciles clàssics

Per El Periòdic

Participants al Ral·li d’Andorra Històric.
Participants al Ral·li d’Andorra Històric. | ACA

L’equip format per Joan Carrancà i Sònia Carrancà, pare i filla, que piloten un BMW 325iX, va aconseguir la victòria a la 49ª edició del Ral·li d’Andorra Històric, prova de regularitat per a automòbils clàssics organitzat per ACA Esport, la divisió esportiva de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA). 


Segons van explicar els mateixos organitzadors, el triomf de la parella va ser clar tot i que les alternatives per a ocupar les diferents posicions del cap de cursa van ser constants, «en molt bona part a causa de les difícils condicions a les quals els participants van haver de fer front durant el dissabte». L’ACA també va informar que aquesta és la primera vegada que guanya la prova una parella d’Andorra des que el ral·li està reservat a regularitat per a vehicles clàssics.


El nombre de cotxes que van prendre la sortida el dissabte va ser de 71, mentre que el diumenge van ser 61 els que van aconseguir classificar-se. El ral·li va tenir lloc, de nou, a Andorra la Vella, i l’ACA va informar que la ubicació es repetirà el setembre del 2021, «quan es compleixi mig segle de vida del ral·li nacional andorrà». El club, actualment treballa en la pròxima edició de la competició. 


A banda d’això, també van anunciar que pel 20 de desembre, ACA Esport té convocat l’Andorra Winter Rally, prova també de regularitat per a clàssics sobre un terreny de gel i neu.

PUBLICITAT
PUBLICITAT