PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Centros Ideal’ inaugura un nou espai malgrat la crisi sanitària

La cadena de medicina estètica segueix amb la seva estratègia de creixement

Per El Periòdic

Vista aèria de l'Illa Carlemany.
Vista aèria de l'Illa Carlemany. | Maricel Blanch

‘Centros Ideal’, una de les cadenes líders en medicina estètica i depilació, impulsa el seu creixement amb una nova obertura a Andorra, en concret en el Centre Comercial Illa Carlemany. Des de l’empresa constaten que amb aquesta obertura es pretén «mantenir el seu compromís amb els plans de creixement establerts per a 2020», malgrat la crisi a causa de la Covid-19, així com «impulsar la internacionalització de la companyia». 

En aquest sentit, el cofundador del centre, Antonio Hermida, va indicar que «la pandèmia ha frenat durant uns mesos la nostra activitat» però afegia que «en tenir una estructura sòlida i un servei innovador i diferencial en el sector, hem pogut reactivar els nostres projectes de creixement». L’empresari també ca apuntar que ‘Centros Ideal’ ha dissenyat un nou model operatiu «que potencia la formació i l’auditoria, amb el qual hem sortit reforçats».

El nou establiment, que serà el primer al Principat, se situarà al centre comercial Illa Carlemany, i comptarà amb 115 metres quadrats dedicats a l’estètica i benestar. Des del centre esperen que es converteixi «un de centres més grans de la cadena», i avança que «incorporarà un equipament d’avantguarda que caracteritza a la companyia com Milena».

PUBLICITAT
PUBLICITAT