PUBLICITAT

Segona aula confinada a l'escola andorrana de segona ensenyança d'Ordino

Amb aquest aïllament ja són 22 les aules que tenen alguna afectació per la Covid-19

Per El Periòdic

L'escola andorrana de segona ensenyança d'Ordino.
L'escola andorrana de segona ensenyança d'Ordino. | Foto: EASEO

 

Les autoritats sanitàries continuen prenent mesures per tal d'evitar més contagis a les aules dels centres educatius del país. Tot i això, durant les darreres hores s'ha hagut d'aïllar una aula de tercer de l'escola andorrana de segona ensenyança d'Ordino després d'haver detectat casos positius. Amb aquesta, ja són dues les classes confinades al centre escolar. Precisament, el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ja va alertar aquest dimecres que s'havia hagut d'aïllar una aula del mateix centre i que també pertany al mateix curs. A partir d'aquest dilluns els estudiants continuaran amb l'activitat lectiva en format digital. 

Amb aquest aïllament ja són 22 les aules que tenen alguna afectació per la Covid-19. Cal destacar que, entre aquestes, catorze estan totalment confinades, set compten amb algun alumne aïllat i una altra es manté sota vigilància passiva. Aquest nou confinament en una aula de secundària reforça la presa de mesures anunciades aquest divendres pel Govern. En concret, la titular d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, va informar que a partir de la setmana vinent es reforçarà la presència policial als centres de secundària i batxillerat, sobretot a les hores d'entrada i sortida, per tal d'evitar aglomeracions i reduir el perill de contagi. 

A més a més, la voluntat de l'executiu és incorporar més autobusos per tal de portar als alumnes a les escoles i evitar així les llargues cues que també es formen a les parades. Vilarrubla va explicar que les empreses a les quals se'ls ha adjudicat el servei de bus treballen amb el ministeri d'Economia per veure quina és la millor manera d'implementar el nou servei.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT