PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Pau Rabassa i Àlex Font, guanyadors de les anelles pels isards de Lercoul

Podran caçar-los els dies 17, 18, 21, 24 i 25 d’octubre

Per El Periòdic

Un moment del sorteig de les anelles.
Un moment del sorteig de les anelles. | ANA / M.P.

El Comú d’Ordino va acollir una vegada més, el tradicional sorteig de dues anelles de caça d’isard que la Commune de Lercoul posa a disposició dels caçadors de la parròquia. Es tracta d’una acció que el comú impulsa des de fa 14 anys i que té com a objectiu reforçar els vincles entre les dues localitats. 

El sorteig va comptar amb la participació de 15 persones, però només dues van resultar afortunades. Els guanyadors de les anelles d’aquest any han estat Pau Rabassa i Àlex Font, que es desplaçaran a França per caçar els pròxims dies 17, 18, 21, 24 i 25 d’octubre.

Des de l’organització es va informar que, malgrat que la participació final ha estat d’una quinzena de persones, s’han hagut de limitar les inscripcions, ja que s’ha rebut un nombre més elevat de demandes per part dels caçadors d’Ordino. El sorteig va estar presidit per la cònsol menor ordinenca, Eva Choy. 

D’altra banda, cal destacar que els guanyadors de les anelles no poden optar a un altre sorteig fins passat un termini de cinc anys.

Justament, aquest dilluns va finalitzar la setmana de la caça de l’isard al Principat, amb un total de 150 exemplars abatuts dels 181 determinats com a màxim, tenint en compte el recompte d’animals realitzat les setmanes anteriors. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT