PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Oberta una convocatòria per embellir el passeig del Riu

Escaldes engega un procediment per contractar un enginyer

Per El Periòdic

El passeig del Riu escaldenc.
El passeig del Riu escaldenc. | Arxiu ANA

El Comú d’Escaldes-Engordany té oberta una convocatòria per a l’adjudicació dels treballs de reforma i embelliment de diversos trams del passeig del Riu. Concretament, la corporació té la voluntat de pavimentar amb asfalt i granit el tram comprès entre l’avinguda Copríncep de Gaulle i el carrer Constitució, on també s’instal·laran les corresponents reixes per a desallotjar l’aigua en compliment de la normativa comunal en espais públics. El procediment estarà obert fins al pròxim 21 d’octubre.

Els altres edictes que la corporació va publicar mitjançant el BOPA el darrer dimecres feien referència, d’una banda, a la contractació d’un enginyer per la redacció del projecte i direcció d’obra dels treballs de reforma de la casa comuna, en concret les plantes baixa, primera i segona. 

D’altra banda, el comú escaldenc va fer públic un concurs per als treballs de revisió dels ancoratges dels aparcaments del Falgueró i de les Boïgues, una revisió que es fa periòdicament als ancoratges de zones que disposen d’aquest tipus de consolidació.

Per últim, la parròquia també té prevista l’estabilització d’un talús de la zona Guem-Sacalma, consistents en la restauració i consolidació del talús, què és de titularitat comunal i on s’ha produït una caiguda de runa sobre un terreny privat. A més, també es duran a terme uns treballs relacionats amb tasques d’embelliment a la illeta situada entre el carrer Sant Antoni i la carretera de l’Obac. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT