PUBLICITAT

La Trobada Empresarial al Pirineu serà digital

La 31a edició de la jornada tindrà lloc el pròxim 29 d’octubre i serà gratuïta

Per El Periòdic

La Trobada Empresarial al Pirineu de l’edició de 2019.
La Trobada Empresarial al Pirineu de l’edició de 2019. | ANA/M.P.

La 31a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu, jornada empresarial que compta amb la col·laboració de Crèdit Andorrà des del 2006, se celebrarà per primera vegada en format virtual i en una sola tarda. La cita està prevista pel pròxim dijous 29 d’octubre, de les 16 a les 19.30 hores. La jornada porta per títol Reiniciem l’economia, i serà digital, gratuïta i oberta a tota persona interessada i que s’hagi registrat prèviament.

La Trobada, que s’adapta a la situació generada per la situació d’emergència provocada per la pandèmia Covid-19, s’organitzarà en diferents conferències i taules rodones en línia que convidaran els assistents al debat. D’aquesta manera, es preveu que aquests puguin efectuar preguntes i interactuar amb els ponents per tal de conèixer de primera mà com ells han reinventat els seus negocis. L’objectiu és que els conferenciants posin en comú els seus coneixements, les seves experiències i capacitats amb les quals s’estan adaptant amb èxit en un entorn imprevisible i inesperat com és l’actual.

En aquesta línia, el president de la Trobada Empresarial al Pirineu,  Vicenç Voltes, va explicar que «donat les actuals circumstàncies i les recomanacions sanitàries, hem decidit celebrar aquesta edició en format en línia i obrir-la a tothom que vulgui, per tal d’aportar positivitat i optimisme a l’empresariat».

La Trobada Empresarial al Pirineu estava previst que se celebrés els dies 11 i 12 de juny en format presencial. A causa de la pandèmia, es va posposar per als dies 29 i 30 d’octubre. Per la seva banda, Crèdit Andorrà dona suport a les jornades amb l’objectiu de fomentar els ponts de diàleg i de relacions econòmiques entre Andorra i la zona de Lleida i dels Pirineus.

PUBLICITAT
PUBLICITAT