PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Increment de la telefonia fixa i disminució de la mòbil respecte a l’any passat

Els abonats d’Internet pugen un 4,1% respecte a l’agost de l’any passat

Per El Periòdic

Dos telèfons fixes.
Dos telèfons fixes. | ANA

Els abonaments per servei durant el mes d’agost se situen en 48.116 abonats als serveis de telefonia fixa, 84.484 abonats als serveis de telefonia mòbil i 37.046 abonats a Internet de banda ampla, segons les dades publicades ahir pel departament d’Estadística. 
Les xifres suposen una variació percentual del +2,8% respecte al mes d’agost de l’any anterior en telefonia fixa i del -1,0% en telefonia mòbil. Pel que fa als abonats a Internet de banda ampla, es registra una variació percentual positiva, del +4,1%, respecte al mateix mes de l’any anterior.

Durant el mes d’agost d’aquest any 2020, el tràfic telefònic en minuts sense Internet se situa en 12,87 milions, el que representa una variació percentual positiva del +14,5% respecte al mes d’agost de l’any anterior. Quant al tràfic nacional, aquest ha estat de 7,98 milions de minuts (62,0% del total i equivalent a un +26,4% respecte a l’any anterior), mentre que el tràfic internacional ha estat de 4,89 milions de minuts (38,0% del total i un -0,8% respecte a l’any anterior).

Així, el tràfic per Internet en GB durant el mes d’agost se situa en 7,29 milions de GB, fet que representa una variació percentual positiva del +41,6% respecte al mes d’agost de l’any anterior.

PUBLICITAT
PUBLICITAT