PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc fa ple de negatius en la repetició de les proves PCR

L’equip d’Ibon Navarro viatjarà avui a València i el partit contra el València es jugarà el divendres a les 17.00 hores

Per El Periòdic

Bandja Sy en el darrer partit contra el València Basket a La Fonteta.
Bandja Sy en el darrer partit contra el València Basket a La Fonteta. | ACB Media

El MoraBanc Andorra va anunciar ahir al vespre que totes les últimes proves PCR que es van fer els jugadors i els membres del cos tècnic van sortir negatives. Per tant, els tres positius que hi va haver en proves anteriors van resultar ser falsos. Cal recordar que en un primer moment, dues persones de l’equip van donar positiu, però hores més tard, el club del Principat va confirmar el contrari, encara que un tercer jugador sí que hauria donat positiu. El partit davant el València Basket, tenint en compte les circumstàncies, va quedar ajornat i els homes d’Ibon Navarro no van viatjar a la capital del Túria. Davant aquest contratemps, el club va realitzar de nou tots els tests que, finalment, van donar negatiu.


El partit es jugarà el divendres a les 17.00 hores a la Font de Sant Lluís i l’enfrontament serà retransmès per Movistar, com estava previst abans d’ajornar-se. L’ACB va establir el nou horari en menys d’una hora després de conèixer els resultats dels testos, una prova més de l’eficàcia que està mostrant davant la situació sanitària. I és que l’organització del bàsquet espanyol treballa fins amb 17 calendaris alternatius per tal de poder finalitzar la competició encara que la situació empitjori. 


El València Basket arriba al partit amb la ferma intenció de fer pagar els plats trencats al MoraBanc després de la derrota per només tres punts contra el Baskonia en la primera jornada de la Lliga Endesa. Per la seva part, el conjunt tricolor viatja a València amb la moral ben alta després d’haver aixecat el trofeu de la Lliga Catalana contra el Barça de Jasikevicius i d’haver donat una autèntica exhibició de bàsquet en la primera jornada contra l’UCAM Múrcia, amb victòria molt còmoda per 84-66, cedint només el parcial de l’últim quart amb la benzina baixa a causa del gran esforç físic i de les baixes de diversos jugadors importants.

PUBLICITAT
PUBLICITAT