PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tribolet visita Encamp i Ordino

Els cònsols de les parròquies reben l'ambaixador francès

Per El Periòdic

Visita de l'ambaixador francès al comú d'Encamp.
Visita de l'ambaixador francès al comú d'Encamp. | Comú d\'Encamp.

Els cònsols d’Ordino, Josep Àngel Mortés i Eva Choy, han rebut aquest dimecres al matí la visita oficial del nou ambaixador de França a Andorra, Jean-Claude Tribolet, nomenat al càrrec el 5 de setembre i prenent el relleu a Jocelyn Caballero. La trobada, que ha tingut una durada aproximada d’una hora, ha tingut lloc al despatx del cònsol major, on les autoritats comunals han donat la benvinguda al diplomàtic i han explicat algunes de les particularitats de la parròquia. Mortés i Choy han agraït la visita al representant gal a Andorra, que s’ha preocupat per l’estat de la pandèmia a la vall. Els mandataris han obsequiat el representant francès amb dos llibres i el recull gràfic de la parròquia titulat: 'Ordino, dels fotògrafs Jaume Riba i Alain Montané'.

D'altra banda, Tribolet també ha visitat aquest dimecres els cònsols d'Encamp, Laura Mas i Jean Michel Rascagneres, a l'edifici comunal. Durant la reunió que han mantingut els mandataris comunals amb l'ambaixador s'han tractat diferents assumptes d'interès per part del comú i de l'ambaixada, entre els quals la cooperació i partenariat en matèria cultural que es materialitzaria durant el pròxim mes de novembre d'enguany amb un espectacle teatral, sempre que les mesures sanitàries per la pandèmia ho permetin.

La cònsol major d'Encamp, Laura Mas, ha agraït en nom del comú la visita de l'ambaixador, li ha traslladat l'enhorabona pel seu nomenament i alhora li ha manifestat la voluntat de col·laboració permanent per part de la corporació per tal d'enfortir encara més les relacions amb el país veí.

PUBLICITAT
PUBLICITAT