PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El detingut per l’assassinat, a disposició judicial

L’home de 31 anys es nega a declarar i se’l trasllada a la presó

Per El Periòdic

Domicili de la Vila d'Encamp on van succeir els fets.
Domicili de la Vila d'Encamp on van succeir els fets. | El Periòdic.

L’home de 31 anys que van detenir dilluns al Tarter per un presumpte delicte d’assassinat va passar a disposició judicial ahir al matí. Es va traslladar el detingut a la nova seu de la Justícia entre les 08.00 hores i 09.00 hores, tot i que segons apunten alguns mitjans del país aquest es va negar a declarar davant del batlle.

A més, la defensa va demanar una prova pericial psicològica i psiquiàtrica amb l’objectiu d’acreditar que l’acusat té un trastorn esquizofrènic. D’aquesta manera, el resultat de les proves podria ser un atenuant en la resolució del judici.
Finalment, entre les 14.00 hores i les 15.00 hores se’l va traslladar al Centre Penitenciari de la Comella.

Des del Cos de Policia van informar que l’home s’hauria entregat als agents quan aquests l’estaven buscant, després de rebre l’avís i acudir al lloc dels fets, la Vila del Sol d’Encamp. Així mateix, també es va apuntar que el processat hauria assassinat la víctima, un home de 56 anys, propiciant-li cops al cap amb algun instrument que podria ser un martell.

El vincle entre els dos implicats en el cas era una antiga relació professional. En concret, el detingut hauria treballat per a l’home afectat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT