PUBLICITAT

Bona millora de Juarez en punts a l'eslàlom gegant

  • A la Copa del Món, Marc Oliveras acaba 54è tot i sortir amb el dorsal 68
EL PERIÒDIC
ALPE D'HUEZ / VAL GARDENA_

Periodic
Juarez, durant l'eslàlom gegant d'Alpe d'Huez. Foto: ZOOM AGENCE

Intensa jornada per als esquiadors de la FAE. Sofie Juarez va ser la corredora més destacada en ser quarta a l'eslàlom gegant FIS d'Alpe d'Huez, on el vespre anterior va ser 7a a l'eslàlom FIS nocturn. L'andorrana, a més, va aconseguir una important millora en punts FIS, ja que va passar dels 43,59 que en tenia fins el moment, a 37,51. Així mateix, ahir va debutar en la Copa del Món Marc Oliveras. Va ser a Val Gardena un súper gegant on l'andorrà va ser 54è amb el dorsal 68. Avui arriba el torn de Kevin Esteve, al descens.

Juarez va fer ahir el seu millor resultat de la temporada, i una prova és que a la segona mànega va marcar un temps només 42 centèsimes pitjor que el de la vencedora. En el mateix escenari, a més, va córrer Carla Altimir, que en el gegant va ser 18a amb 56,44 punts FIS, el que també suposa una important rebaixa de punts, ja que en tenia 68,84.

OLIVERAS FA «EL SEU MILLOR ESQUÍ» / Simon Bastelica, entrenador de l'equip masculí, va afirmar ahir que el resultat d'Oliveras al súper gegant de la Copa del Món havia estat aconseguit «amb el seu millor esquí». «Ha aprofitat molt els dies esquiats a aquesta pista de Copa del Món per agafar experiència i confiança; el balanç és excel·lent», hi va afegir.

Huertas, segon a la molina / Ferran Huertas va ser el millor a l'eslàlom FIS júnior de la Molina d'ahir. Huertas va acabar segon amb 63,81 punts (en tenia 76,32). Arnau Puig va ser tercer (73,44, quan tenia 75,92), Gabriel Barios 7è, Robert Solsona 10è i Pol Ferrer 11è.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT