PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Aquestes són les condicions dels futbolistes

El portal web FutbolJobs ha publicat diverses ofertes aquest mes per a professionals del futbol a la Lliga Multisegur

Per Vicente Pallarés

Partit de la temporada passada de la Lliga Multisegur.
Partit de la temporada passada de la Lliga Multisegur. | FAF

L’empresa valenciana FutbolJobs, que funciona com una borsa de treball que posa en contacte a entitats esportives i tota mena de professionals del futbol, ja siguin jugadors, entrenadors, fisioterapeutes, directors esportius o nutricionistes, entre altres, ha publicat diverses ofertes per a jugar a la Lliga Multisegur durant aquest darrer mes. Només els inscrits a la plataforma poden accedir a les ofertes i, per tant, saber de quins clubs es tracta, però les condicions de treball són públiques.  

 

Per exemple, fa tres setmanes, es va publicar una oferta  que cercava un davanter espanyol. Les condicions d’aquest lloc de treball eren 1.300 euros de sou més primes, pis compartit amb companys d’equip i dinars i sopars inclosos, mentre que els requeriments eren ser espanyol, tenir un currículum esportiu o perfil de Transfermarkt, que és una base de dades de futbol a escala mundial on es pot veure el valor de mercar del jugador, i vídeos de les actuacions en els terrenys de joc. Una setmana abans, també es publicava una oferta amb condicions molt similars, però en aquest cas el davanter havia de tenir altura i ser un golejador. Ambdues ofertes només estaven disponibles per subscriptors Gold, per semiprofessionals i professionals. La plataforma també disposa d’una quota Basic Bronze, per a gent amateur; a més d’Agency, per intermediaris i representants; i Elite, només per professionals. La mateixa setmana va apareixer una altra oferta a FutbolJobs que pregava per un preparador físic jove i sense experiència i, preferiblement, recentment llicenciat amb expectatives de créixer professionalment a un club de Primera Divisió. En aquest cas, les condicions laborals no s’especificaven.


Des de fa dos anys, s’han publicat un total de 20 ofertes relacionades amb el futbol andorrà, de les quals 15 ja han expirat. Cal destacar que durant l’abril de l’any passat, aquesta pàgina web va oferir, fins i tot, un lloc d’inversor per un club de Primera Divisió del país que havia d’entrar amb una aportació de 60.000 euros. La inversió s’havia de fer en forma de préstec amb un interès d’un 15% i es buscava que fos a llarg termini amb l’opció de recuperar els diners en accions del club.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT