PUBLICITAT

L’IEA treu a concurs les beques per a la recerca

Els ajuts a concedir són per un import de 4.000 euros cadascun

Per El Periòdic

Villaró i Guillamet presentant les beques de l’any 2019.
Villaró i Guillamet presentant les beques de l’any 2019. | ANA

L’Institut d’Estudis Andorrans (IEA), a través del Centre d’Estudis Històrics i Polítics (Cehip), ha acordat treure a concurs les beques Pere Canturri, encaminada a la recerca històrica, i Manuel Mas, que se centra en la recerca en ciències polítiques. Aquestes beques estan adreçades a estudiants universitaris de primer o segon cicle i a titulats recents que vulguin centrar les seves primeres investigacions sobre temàtica andorrana. Cadascuna d’elles està dotada amb un import de 4.000 euros.
Segons s’ha fet públic aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA), els requisits i les condicions que s’han de complir per a l’atorgament de les dues beques queden recollits en les bases, que es podran consultar a la pàgina web de l’IEA (www.iea.ad), sol·licitar-les presencialment al centre, o bé per correu electrònic a l’adreça [email protected]
La documentació requerida s’haurà de lliurar a l’IEA, personalment o per correu certificat, abans de les 14 hores del 23 d’octubre d’enguany. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT