PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'Unicef Andorra reconeix la col·laboració de l'hotel Plaza

L'establiment recapta més de 52.300 euros

Per El Periòdic

La directora d'Unicef Andorra, Marta Alberch, lliurant el diploma a Jordi Guillaumet, director de l’hotel Plaza Andorra.
La directora d'Unicef Andorra, Marta Alberch, lliurant el diploma a Jordi Guillaumet, director de l’hotel Plaza Andorra. | UNICEF

L’hotel Plaza Andorra ha rebut de la directora d’Unicef Andorra, el diploma que l’acredita com a establiment hoteler més col·laborador de l’any 2019 en el programa 'One Chance For Children' de l'ONG.

Tal com informen des de l'ONG, des del 2003, any en què l'hotel es va adherir a aquest programa, l'establiment ha aconseguit recaptar 52.368,63 euros. I totes les donacions s’han destinat als programes per a lluitar contra la sida que Unicef duu a terme a diferents països.

En el moment de rebre el diploma, el director de l'establiment hoteler, Jordi Guillaumet, va declarar que aquest reconeixement els anima a continuar la seva col·laboració amb Unicef Andorra i amb els programes que Unicef té sobre el terreny, i alhora va agrair la implicació dels empleats i la solidaritat dels clients.

D’altra banda, la directora d’Unicef Andorra, Marta Alberch, va aprofitar l'acte de lliurament per agrair la "llarga col·laboració que l’hotel Plaza Andorra manté amb el comitè". També va assenyalar que és un exemple de relació d’èxit ja que els petits gestos sumen i multipliquen els resultats en els programes. Al Camerun, el 99% dels bebès nascuts de mares seropositives neixen lliures del VIH gràcies a aquest programa

PUBLICITAT
PUBLICITAT