PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jutjat un home per abusos sexuals constants a menors

El fiscal demana vuit anys de presó per l’acusat, qui hauria delinquit durant 17

Per El Periòdic

La Seu de la Justícia.
La Seu de la Justícia. | EL PERIÒDIC

La Fiscalia demana vuit anys de presó per a un home que va asseure’s ahir al banc dels acusats del Tribunal de Corts, jutjat per dos delictes d’abusos sexuals a dues menors de 14 anys que convivien amb ell. Els fets es van prolongar durant 17 anys, concretament, del 2003 al 2013, tenint les víctimes set i nou anys a l’inici del cas. Tot i això, no va ser fins al 2017 quan es va portar el cas als tribunals.

La defensa considera que no hi ha elements suficients per condemnar l’acusat i s’acull al fet que a les declaracions emeses per part de les víctimes hi ha incoherències. Per això, va demanar l’absolució dels quatre anys de presó de l’acusat, un per cada delicte, que va proposar la fiscalia.

El judici es va celebrar a porta tancada per la demanda de l’acusació particular, que també va comptar amb el suport del Ministeri Fiscal, amb l’objectiu d’evitar una «revictimització secundària de les víctimes», que en el moment dels fets eren menors d’edat. El tribunal, format per Enric Anglada, Concepció Barón i Canòlic Mingorance, ho va acceptar.
La resolució de la sentència serà el pròxim 18 de novembre.

PUBLICITAT
PUBLICITAT