PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut en dependències judicials 24 hores després

L’home arrestat per la Policia té 31 anys i és d’Escaldes-Engordany

Per El Periòdic

Porta del domicili de la víctima.
Porta del domicili de la víctima. | El Periòdic.

L’home detingut abans-d’ahir al Tarter per la seva presumpte implicació en un assassinat a Vila del Sol d’Encamp seguia ahir al vespre en dependències policials, tal com confirmaven des del cos de seguretat. L’informe del cas està sota secret de sumari i no s’ha anunciat més informació oficial.

En acabar-se les 48 hores vinents, més 24, deien des de la Policia, sí que es posarà a l’acusat a disposició judicial. L’home en qüestió té 31 anys i és resident i veí d’Escaldes-Engordany i se’l vincula amb un possible cas d’assassinat a un home de 56 anys veí de la pleta de Vila del Sol d’Encamp, la matinada de dilluns.

Tot i que no es coneixen detalls de l’autòpsia, es va comunicar que la causa de la mort hauria estat un seguit de cops al cap amb un possible utensil com un martell en tant que el cadàver presentava contusions i signes evidents de violència. Pel que fa a la detenció de l’acusat, des de la Policia van concretar que aquesta va durar entre dues i tres hores, juntament amb l’estratègia l’anomenada operació gàbia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT