PUBLICITAT

L’Andorra Mountain Music, el juny del 2021

Tres concerts confirmats dels que formaven part de la programació inicial

Per El Periòdic

Presentació del festival.
Presentació del festival. | ANA/E.C.

Els concerts que s’inclouen dins de l’Andorra Mountain Music, que s’havia de celebrar l’agost passat i que es va posposar a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, ja tenen nova planificació. Així ho va fer saber Andorra Turisme ahir. En aquest sentit, van confirmar que el festival se celebrarà durant el mes de juny del 2021.


Les actuacions programades per llavors, però, no són totes. De moment, les que s’han confirmat són la de Don Diablo, que tindrà lloc el 12 de juny; la del grup Texas, que se celebrarà el 19 de juny i la de Mònica Naranjo, el dia 26 del mateix mes. En aquest sentit, queda per confirmar la data de l’actuació de Bob Sinclar. Per altra banda, l’organització va anunciar que per motius relacionats amb el calendari de concerts, l’any vinent Beret no podrà actuar al festival i, en aquest sentit, s’estan buscant altres propostes musicals de renom internacional per acabar de completar el cartell. 


Les persones que hagin adquirit entrades per l’Andorra Mountain Music rebran un comunicat per part de l’empresa Ticketmaster, on s’inclourà tota la informació detallada per tramitar el canvi o bé el reemborsament de l’import de l’entrada adquirida. En relació, també, amb el tema d’entrades, l’Oficina de Turisme d’Andorra la Vella en tindrà a la venda.


El festival es celebrarà a la plataforma de Soldeu. El recinte, d’una superfície aproximada de 10.000 metres quadrats, comptarà amb un escenari cobert, un ampli espai a l’aire lliure on gaudir dempeus dels concerts, i també d’una zona de restauració.

PUBLICITAT
PUBLICITAT