PUBLICITAT

Assassinat un resident de 56 anys a la pleta de Vila d’Encamp

Els primers indicis indiquen que la víctima podria haver rebut cops amb un objecte contundent

Per Irene Mas Fàbrega

El domicili de la víctima ahir al matí.
El domicili de la víctima ahir al matí. | El Periòdic

Pels volts de les 04.00 hores de la matinada d’ahir, un home va matar a un altre resident de 56 anys a la pleta de Vila d’Encamp donant-li cops, possiblement, amb un objecte contundent que podria ser un martell. Tot i que el cas es troba sota secret de sumari i s’ha de practicar l’autòpsia a la víctima per determinar, exactament, la causa de la mort, el cadàver presentava signes evidents de violència. Així ho van constatar els Bombers quan van arribar al lloc dels fets, que era el domicili de l’home mort i al qual el presumpte assassí va calar foc després de cometre el crim. El mateix cos de seguretat es va encarregar de treure a la víctima per una de les finestres de l’habitatge. Pel que es refereix al desplegament dels efectius dels Bombers de resultes dels fets en qüestió, els mateixos van fer saber a EL PERIÒDIC que a quarts de quatre de la matinada van rebre un avís d’incendi i van sortir del parc dos vehicles de foc, una ambulància, dos vehicles aeris i el que correspon al cap de guàrdia del cos.


La Policia, pel seu cantó, va rebre un avís que indicava que una persona havia accedit de forma il·legítima a un domicili a les 03.27 hores. Quan van arribar al lloc dels fets, els Bombers ja estaven efectuant les tasques d’extinció de l’incendi. 


Segons el relat policíac, els primers elements obtinguts després de l’entrada dels agents a l’habitatge van permetre obtenir una descripció de l’autor de la mort. A partir d’aquí, es va iniciar l’operació anomenada gàbia a tot el país,  fet que va comportar el tancament de les entrades i les sortides del territori i que va durar, aproximadament, entre dues i tres hores. La Policia, per dur a terme la tasca de rastreig, va fer ús de tots els efectius que estaven treballant durant el torn de nit i els que s’havien d’incorporar al matí per buscar el suposat autor dels fets, que finalment, després que el mateix truqués a la Policia per explicar el succés, va ser detingut al Tarter a primera hora del matí, en concret a les 08.15 hores. Es tracta d’un home resident de 31 anys. 


Els agents es van desplegar arreu del territori i van fer controls als vehicles que van provocar retencions quilomètriques fins que van trobar el presumpte assassí. Per altra banda, la policia científica va iniciar la investigació aproximadament a dos quarts de cinc de la matinada i va marxar del domicili de la víctima passades les 10.00 hores del matí. En aquests moments, segons conclou el comunicat de la Policia, el cas es troba judicialitzat i la investigació per esbrinar tots els elements que han portat a aquesta persona cometre el delicte estan en curs.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT