PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Augment de la freqüència del bus per cobrir la demanda

Es pretén així adequar el servei

Per El Periòdic

Usuaris pujant al bus.
Usuaris pujant al bus. | Maricel Blanch

El Servei de Transport Nacional, del Ministeri de Presidència, Economia i Empresa, està aplicant accions de reajustament en el transport públic per tal d’esmenar les incidències que s’hi han produït aquesta setmana, a causa de l’increment de passatgers coincidint amb la reincorporació a les aules dels estudiants, usuaris del bus lliure.

Els ajustos principals, acordats amb els representants de les companyies adjudicatàries de les línies de transport, seran el reforç dels efectius de vehicles per als usuaris de bus lliure i la reprogramació de les freqüències per ajustar-les als horaris amb més demanda. A més, també s’ha acordat proporcionar informació als mateixos centres educatius sobre els horaris, les parades i les freqüències. Aquestes accions sorgeixen d’una primera setmana d’observació amb inspeccions constants, així com de reunions prèvies. 

Així mateix, aquestes mesures se sumen a les aplicades des del passat 9 de setembre, quan es van incrementar les freqüències de les línies Express, L2 i L6.
D’altra banda, el Govern també va informar que es manté l’aforament màxim al 75% i l’ús obligatori de la mascareta. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT