PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Espot i Tribolet tracten acords i la cooperació transfronterera

El pròxim dia 23 Andorra acollirà la quarta sessió del diàleg entre ambdós països

Per El Periòdic

Espot i Tribolet, ahir.
Espot i Tribolet, ahir. | SFGA/JAViladot

El cap de Govern, Xavier Espot, i el nou ambaixador de França, Jean-Claude Tribolet, van mantenir una reunió durant el dia d’ahir per tractar diferents aspectes de les relacions bilaterals entre ambdós països. Més concretament, el cap de Govern i l’ambaixador van abordar els diferents àmbits de la cooperació i la col·laboració transfronterera en el marc de les connexions viàries, l’educació, la sanitat, el medi ambient i la transició energètica i les sinergies establertes en l’àmbit del turisme.

Espot i Tribolet van explorar els diferents punts que es tractaran en la quarta sessió del diàleg transfronterer Andorra-Occitània, previst per al pròxim 23 de setembre, que acollirà Andorra i en la qual participarà el prefecte de la regió d’Occitània, Étienne Guyot, així com el conseller regional d’Occitània / Pirineus-Mediterrània, i representant de la presidenta de la Regió d’Occitània, John Palacin.

Durant la trobada, també van comentar l’actualitat política i econòmica del Principat així com l’agenda europea. Espot va exposar a Tribolet el full de ruta marcat pel Govern per als pròxims anys de cara a l’horitzó 2023. 

El nou ambaixador arriba a Andorra després que Jocelyne Caballero, deixés el càrrec el mes d’agost passat, després d’ocupar-lo des del desembre del 2016. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT