PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Grynspan avala reunir totes les cambres de comerç

Considera que la proposta de la CEA pot ser «positiva» abans de realitzar la cimera

Per El Periòdic

Grynspan i Cadena, ahir.
Grynspan i Cadena, ahir. | CEA

La secretària general iberoamericana, Rebeca Grynspan, va valorar «molt positivament» la proposta de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) de fer una sessió de treball amb totes les cambres de comerç i d’empreses familiars iberoamericanes, abans de la trobada d’experts que es fa prèviament a la cimera i que tindrà lloc el mes de gener de manera telemàtica. Ho va apuntar ahir després que la CEA reprenguès les reunions de treball per a l’organització dels Encuentros Empresariales en una sessió en la qual també hi va participar la delegació de la Segib.

La secretaria Grynspan, que prèviament es va reunir amb la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, durant el matí, va considerar que «pot ser positiu que prèvia a la celebració de la cimera es trobin a Andorra les corporacions locals iberoamericanes». 
A més, des de la CEA van apuntar a través d’un comunicat que durant la trobada entre els assistents membres del Segib, l’Executiu i la CEA també es va avançar en el detall organitzatiu de la trobada d’experts que es fa prèviament a la cimera i que tindrà lloc el mes de gener de manera telemàtica.

Per altra banda, a la reunió hi ha pres part l’ambaixador d’Andorra a Espanya, Jaume Gaytan, i la directora de la Cimera Iberoamericana, Gemma Cano, així com els presidents i directors de la CEA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT