PUBLICITAT

Andorra la Vella

Andorra la Vella acollirà el ‘Foro de Gobiernos Locales’

La trobada d’alcaldes s’ajorna fins a la primavera del 2021

Per El Periòdic

La secretària general iberoamericana, Rebeca Grynspan, i la ministra de Medi Ambient, Silvia Calvó, ahir.
La secretària general iberoamericana, Rebeca Grynspan, i la ministra de Medi Ambient, Silvia Calvó, ahir. | SFGA/CEsteve

El Foro de Gobiernos Locales de l’àmbit iberoamericà tindrà lloc a Andorra la Vella aquesta pròxima primavera de 2021, després d’haver-se ajornat del dia 2 d’octubre d’enguany, a causa de la crisi sanitària de la Covid-19. La secretària general iberoamericana, Rebeca Grynspan, i la cònsol major de la capital que acollirà la trobada, Conxita Marsol, es van reunir ahir al Comú d’Andorra la Vella per avançar en els preparatius per a la seva celebració.

La reunió entre les autoritats va tenir lloc aprofitant l’estada de Grynspan per presidir la X Conferència Iberoamericana de ministres de Medi Ambient que es va celebrar a la tarda, telemàticament, des del Centre de Congressos d’Andorra la Vella. 

La darrera edició del Foro de Gobiernos Locales es va celebrar a Madrid el novembre del 2018, coincidint amb l’Assemblea General de l’UCCI (Unión de Ciudades Capitales Iberoamericanas), un organisme que també va comunicar que ajorna fins al 2021 la celebració de l’assemblea que preveu realitzar-se a Madrid. Andorra la Vella també hi forma part.

Pel que fa a les reunions del fòrum, es fan des del 2006 periòdicament els alcaldes iberoamericans, una trobada que se celebra habitualment en una ciutat del país on té lloc la Cimera Iberoamericana de caps d’Estat i de Govern.

PUBLICITAT
PUBLICITAT