PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Dolsa fa arribar a Víctor Font el vot de censura contra la directiva culer

El soci andorrà del conjunt blaugrana manté una postura contrària a la gestió de Bartomeu a Can Barça

Per El Periòdic

Enric Dolsa fa entrega a Víctor Font de les paperetes pel vot de censura contra Josep Maria Bartomeu.
Enric Dolsa fa entrega a Víctor Font de les paperetes pel vot de censura contra Josep Maria Bartomeu. | EL PERIÒDIC

El soci andorrà de l’FC Barcelona Enric Dolsa va fer entrega de les paperetes recollides a Ordino pel vot de censura contra la directiva de l’FC Barcelona, presidida per Josep Maria Bartomeu. Dolsa, que també és soci del Barça des de fa més de 25 anys, es va sumar a la campanya contra la directiva culer, donant l’opció de signar als socis andorrans i residents.


«Aquesta directiva ha destrossat el nostre club. Només hem de mirar quines persones van començar amb ell i quines han quedat», va afirmar Dolsa a EL PERIÒDIC, que també es va referir a la gestió de la pedrera, una de les millors factories del món que ha deixat escapar molts diamants en brut durant els últims anys: «La gestió és nefasta. Ha arruïnat la pedrera. Bons jugadors com Eric García, Keita Baldé, Onana o Adama Traoré han marxat tots. Avui serien titulars indiscutibles aquí i resulta que ens hem de gastar milions en recuperar-los quan eren substituts naturals de molts veterans que tenim». I és que alguns d’aquests jugadors ja han debutat amb la selecció espanyola absoluta, que segueix tenint ADN Barça sense tants jugadors actuals de l’equip blaugrana. L’empresari no es va referir només a la pedrera i a les decisions institucionals del president culer, sinó que també va criticar la gestió esportiva del primer equip: «Va ser tossut aguantant Valverde, un entrenador que es dedicava a suportar l’autocomplaença de la plantilla, amb una falta de forma física molt important». Aquesta carència es va veure en partits molt rellevants a Europa, impossibles d’oblidar per l’aficionat blaugrana, com els de Liverpool i Roma. «Jo vaig estar a Roma quan ens van remuntar. Ells anaven en moto i nosaltres en patinet», va declarar Dolsa en referència a l’absència d’exercicis físics durant les sessions preparatòries de Valverde, que no considerava important aquest aspecte en un equip on el bon tracte de la pilota havia de ser la idiosincràsia, encara que no es complia sovint. A més de condemnar la gestió de Bartomeu, Enric Dolsa ha manifestat públicament la seva simpatia amb la candidatura de Víctor Font per la presidència de l’entitat blaugrana.

 

Cal destacar que, a banda de la iniciativa d’aquest, han aparegut dues més al país per acabar amb l’era Bartomeu al Barça després d’una temporada sense títols, amb el Reial Madrid com a campió de lliga, acomiadant-se de la Lliga de Campions amb derrota per 8-2 contra el Bayern de Múnich i amb Lionel Messi amb intenció d’abandonar el club. L’astre argentí que ha liderat l’època daurada del club català també ha manifestat opinions contràries a Bartomeu en més d’una ocasió. L’última, en l’entrevista que va concedir al mitjà esportiu Goal, explicant la seva primera decisió de sortir del Barça, que finalment, no es va produir. «El president em va dir que podria decidir el meu futur a final de la temporada i no ha complert la seva paraula».

PUBLICITAT
PUBLICITAT