PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Proposta socialdemòcrata per adequar espais de la capital

González demana millores al passatge Callissa, amb moltes zones deteriorades

Per El Periòdic

Una imatge del passatge.
Una imatge del passatge. | PS

Els consellers del Partit Socialdemòcrata + Independents d’Andorra la Vella engeguen el nou curs polític fent aportacions i traslladant propostes al comú. Entre d’altres, el conseller Sergi González, segons va informar el partit en un comunicat, ha proposat adequar diferents espais de la parròquia i el seu mobiliari, entre els quals destaca el passatge Callissa Ciutat Valira, que uneix l’avinguda Meritxell i l’avinguda Fiter i Rossell. 

Aquí, segons González, cal realitzar una feina de condicionament, ja que hi ha zones que es veuen deteriorades, on la pintura i l’arrebossat s’estan desprenent, i alhora d’embelliment. El conseller socialdemòcrata ha fet la proposta a la comissió de Serveis Públics, celebrada ahir, suggerint que, més enllà de l’actuació que es pugui fer com a servei públic també es podria establir un acord amb la propietat privada i l’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella per fer un projecte d’embelliment a la zona i així «crear un espai on la cultura i l’art pugui tenir cabuda».

Aquest, tal com indicava el mateix comunicat, és un exemple de la voluntat amb la que els tres consellers socialdemòcrates de la capital enceten el curs polític: sent proactius, fent aportacions, traslladant aquells suggeriments i demandes que els pugui fer arribar la ciutadania i estant al peu de carrer per escoltar-la i atendre els dubtes que pugui tenir. En aquest sentit, González va assegurar que estan «oberts» i que es canalitzaran les demandes que la ciutadania els faci arribar. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT