PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia deté un conductor a Encamp per usurpació d’identitat

Un pres de 22 anys és arrestat per no tornar a dormir al centre dimecres

Per El Periòdic

L’edifici administratiu de la Policia.
L’edifici administratiu de la Policia. | Maricel Blanch

El Cos de Policia va detenir un home no resident de 28 anys per un presumpte delicte contra el tràfic jurídic, específicament, per usurpació de la identitat en tant que es va identificar amb un document que no li pertanyia. Els agents van identificar-lo en un control d’identitat als dos ocupants d’un vehicle, amb matrícula francesa, a Encamp la passada matinada de dilluns dia 7 de setembre.

Relacionat amb el cas, dos dies després al Pas de la Casa, es va detenir a un home no resident de 31 anys, que també conduïa un vehicle de matrícula francesa, per un presumpte delicte de falsa identitat. L’arrestat anava indocumentat i es va identificar verbalment. Tot i això, el Cos d’Ordre va verificar les seves empremtes dactilars al sistema informàtic, tot constatant que la identitat proporcionada prèviament no és correcta. A més, segons consta al balanç policial, l’individu és objecte d’una ordre de recerca judicial des de mitjans de l’any 2019, per un presumpte delicte de creació mediata de document inveraç per particular.
Durant la darrera setmana es va procedir a la detenció d’11 persones pels presumptes delictes contra la salut pública (3), contra la seguretat del trànsit (5) i altres delictes (3). Entre aquests últims, destaca la retenció d’un jove resident de 22 anys per crebantar d’una pena d’arrest nocturn ferm a complir al Centre Penitenciari. Així, se l’acusa d’un presumpte delicte contra l’administració de Justícia.

Dos detinguts arran de la fuita

Una dona i un home no residents de 25 i 26 anys, respectivament van ser detinguts arran d’una intervenció a un habitatge de l’avinguda Meritxell que va patir una fuita d’aigua el dimarts. El motiu és la possessió de 27 grams de cocaïna, que se’ls va requisar, així com uns 390 euros en efectiu, presumptament obtinguts per la venda de droga. Per altra banda, des de la Policia van informar que arran de l’enquesta efectuada pel cas, es desprèn la presumpta implicació d’una tercera persona. Un home resident de 25 anys, que es va detenir un dia després.

PUBLICITAT
PUBLICITAT