PUBLICITAT

Andorra la Vella

Els Premis d’Innovació Educativa ajornats al maig

El Consell General espera projectes sorgits durant el confinament

Per Judith Sáez

33 Laura Martín, Meritxell Palmitjavila i Ferran Costa durant la presentació.
33 Laura Martín, Meritxell Palmitjavila i Ferran Costa durant la presentació. | El Periòdic.

El Consell General va presentar ahir l’arribada de la segona edició dels Premis d’Innovació Educativa, que s’han ajornat fins al maig de 2021, a causa de la crisi sanitària de la Covid-19. D’aquesta manera, els projectes per als guardons Maria Geli i Conec-Andorra es podran presentar entre el dia 1 i 31 de maig en comptes d’aquest octubre, que és quan estava previst.

Tanmateix, la subsíndica general, Meritxell Palmitjavila, va considerar que es tracta d’un moment interessant «per donar impuls» a la convocatòria, ja que els docents i alumnes «han hagut d’adaptar-se i reinventar-se» durant el confinament.

Per la seva part, el president de la comissió legislativa d’Educació, Recerca, Cultura, Joventut i Esports, Ferran Costa, va anunciar durant l’exposició que les dotacions econòmiques es mantenen en ambdós concursos, respecte a l’edició anterior. En concret, el guanyador de la categoria nacional del certament Maria Geli, destinat a docents amb projectes educatius per a alumnes de fins a 18 anys, rebrà un import de 3.000 euros, dels quals 500 es destinaran al centre educatiu al qual pertany, mentre que la categoria internacional atorgarà 12.000 euros, dels quals 3.000 seran pel centre. En aquesta darrera, els treballs podran presentar-se en català, espanyol, francès o anglès. En canvi, el Premi Conec.Andorra està adreçat als alumnes de 16 a 25 anys, residents al país i que hagin desenvolupat un projecte «que fomenti el coneixement i l’estima d’Andorra». La retribució és 1.500 euros.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT