PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El mercat d’estiu d’Encamp tanca pensant en la tardor

El comú prepara les millors fórmules per reactivar la parròquia

Per El Periòdic

Una de les parades locals.
Una de les parades locals. | ANA / E.C.

Un porc a la brasa que es coïa a foc lent donava la benvinguda a tots aquells que volien donar una volta pel mercat d’estiu de la plaça de Sant Miquel d’Encamp. La parada de kebabs de proximitat va ser una de les més exitoses de la trobada de firaires. Alguns dels comerciants  van repetir després de l’èxit de les anteriors edicions i els carrers de l’antic veïnat de la parròquia es van omplir d’embotits, melmelades, llaminadures, joies i artesanies. La cirereta del pastís la van posar  les actuacions musicals, el dissabte amb el grup Iaraké and Ginger, i el diumenge la banda Old School Andorra.

El conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, es va mostrar satisfet amb l’afluència de residents i turistes que van visitar les parades. També va destacar la bona rebuda que van tenir els concerts, que «ajuden a dinamitzar el teixit comercial de la parròquia». Aquest va ser el quart i darrer mercat d’estiu que organitza el Comú d’Encamp, després d’haver-ne realitzat dos al Pas de la Casa i dos a Encamp. L’esdeveniment forma part del pla de xoc per reactivar la parròquia després de la pandèmia.

Amb la voluntat de preparar les noves activitats que animin la parròquia a la tardor, Marot va avançar que la setmana vinent es reuniran amb l’Associació d’Empreses d’Encamp, «per organitzar esdeveniments similars». En aquest sentit, va afirmar que «ens hem d’adaptar al moment de l’any i pensem que una bona proposta seria fer la Fira del Bolet, però tampoc hem d’oblidar altres fires com podria ser la del càmping, la caravana o de la bicicleta, que poden tenir èxit en molts moments de l’any».

PUBLICITAT
PUBLICITAT