PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Més de 10 quilòmetres de retencions per entrar al país

Dos andorrans ferits de gravetat en un accident a Menorca

Per El Periòdic

Retencions d'entrada al Principat.
Retencions d'entrada al Principat. | Twitter / Ràdio Seu

La jornada de festivitat per la Diada de Catalunya al país veí del sud va comportar cues quilomètriques d’entrada al Principat. Les retencions van arribar a estirar-se des de la mateixa frontera hispanoandorrana i fins a la Seu d’Urgell en sentit nord, que van arribar a superar els 10 quilòmetres en total. La forta acumulació de vehicles va començar als volts de mig matí, i van comportar conseqüentment densitat de cotxes al centre de Sant Julià de Lòria pràcticament al llarg de la jornada, així com a les avingudes Salou i Tarragona d’Andorra la Vella. Puntualment, la gran quantitat de vehicles circulant per les carreteres del Principat també es van traduir en dificultat de circulació en punts com la Massana, en hores punta.

D’altra banda, a partir de les 17.00 hores, molts d’aquests visitants van iniciar el seu camí de tornada a casa i el trànsit congestionat va ser en sentit contrari, en direcció sortida per la frontera del riu Runer, que puntualment va arribar als dos quilòmetres de retenció. També durant la tarda, es van reproduir les retencions en doble sentit a les avingudes Tarragona i Salou, així com a la Massana.

Accident a Menorca  

D’altra banda, dos joves andorrans van resultar ferits greus després de veure’s implicats en un accident de trànsit. Els afectats, un home de 24 anys i una dona de 22, ocupaven una motocicleta amb matrícula andorrana que va impactar contra un turisme el darrer dijous, 10 de setembre, a l’avinguda Cales Piques a Ciutadella. Les causes dels fets encara s’estan investigant.
Segons van informar diversos mitjans balears, els joves van ser traslladats amb politraumatismes greus a l’Hospital Mateo Orfila, on van ser operats d’urgència i van restar ingressats a l’UCI del mateix centre. Malgrat tot, la seva situació és estable.

Accident a Andorra la Vella

Així mateix, el Cos de Policia va informar ahir a través de la seva pàgina web d’un accident de circulació que va tenir lloc ahir al carrer Prat de la Creu. El succés es va produir al migdia entre un turisme 4x4 Toyota Land Cruiser, i una motocicleta Honda NSC 110 Vision, ambdós amb matrícula del Principat. El conductor de la motocicleta, un home resident de 35 anys, va resultar ferit. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT