El MoraBanc se suma a l’exhibició del Saragossa fins a l’últim quart

Palsson i Senglin mantenen l'equip andorrà en el partit fins que s’esgota la benzina a causa de les baixes

Per Vicente Pallarés

Senglin, pressionat per Hlinason, inicia la jugada en el partit contra el Casademont Saragossa. | Casademont Zaragoza

El MoraBanc va caure ahir amb orgull a Saragossa en un partit en el qual els dos equips van oferir una autèntica exhibició de bàsquet, superant els 20 punts en els tres primers quarts fins que es va esgotar la benzina a causa de les nombroses baixes del conjunt dirigit per Ibon Navarro, ja que a la de Moussa Diagne, calia sumar les de Bandja Sy, Jelínek i Oriol Paulí. El Saragossa ja va demostrar a la fase final de València que era un equip molt perillós des de la línia de tres i ahir es va poder corroborar, sobretot, gràcies a uns Jonathan Barreiro, Benzing i Nico Brussino espectaculars.

El conjunt del Principat no es quedava enrere i seguia el ritme frenètic de partit imposat pels locals amb un Jeremy Senglin en un moment molt dolç i un Haukur Palsson que està demostrant que ha vingut per ser una de les peces clau d’aquest equip. El primer quart va acabar amb un resultat de 26-24, amb tres triples locals i quatre visitants, com no, dos de Palsson i dos més de Senglin. Tunde també va ser protagonista en algunes cistelles al primer quart, encara que després de no va gaudir de molts més minuts, segurament, un moviment intencionat d’Ibon abans de l’inici lliguer. Al segon quart, va poder debutar aquesta pretemporada Alexis Bartolomé, ja cedit a l’Oviedo de LEB Or, però encara entrenant-se amb l’equip andorrà. El jove jugador, fins i tot, va anotar quatre punts a la segona meitat. Nacho Llovet, a base de tirs lliures, a més dels ja protagonistes Senglin i Palsson mantenien el MoraBanc en la lluita, encara que el Casademont va aconseguir ampliar una mica l’avantatge. El segon quart va finalitzar amb un marcador de 53-44 amb els dos equips molt anotadors i un parcial de 0-7 del MoraBanc després d’un anterior d’11-0 dels locals.

El tercer quart, habitualment el més complicat pel MoraBanc, no va poder esgotar la benzina dels jugadors andorrans. Hannah i Tyson Pérez també van assolir cistelles importants que deixaven l’equip amb opcions reals de remuntada. Així doncs, es va arribar al final del tercer quart amb un resultat de 81-70 i el MoraBanc, amb un planter molt curt, va deixar escapar l’últim partit de preparació a causa de la falta de forces. De fet, no va anotar cap punt en més de sis minuts i mig mentre el Saragossa ja jugava sense cap pressió, encara que el conjunt espanyol no acostuma a fer-ho ni en els partits oficials. D’aquesta manera, l’enfrontament va finalitzar 92-79 gràcies a una última ensopegada de nou punts a favor.