PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El SEP recolza les mesures de seguretat del ministeri

El sindicat es mostra positiu per la tornada als centres dels escolars

Per El Periòdic

Una professora facilita gel als alumnes que entren al centre.
Una professora facilita gel als alumnes que entren al centre. | El Periòdic

El Sindicat de l’Ensenyament Públic (SEP) recolza les mesures implementades pel Ministeri d’Educació, juntament amb el Ministeri de Salut, per garantir una entrada de curs de forma presencial i segura. Així ho van manifestar a través d’un comunicat, on també asseguraven haver-se reunit amb la ministra Ester Vilarrubla a principis de setembre per tal de traslladar-los totes les iniciatives preses.

És per això, que el sindicat es va mostrar positiu sobre el desenvolupament de la tornada a les aules d’aquesta setmana, a la vegada que va assegurar que entenia que el context actual presenta una «situació molt complexa» i que això provoca que no es pugui preveure el desenvolupament del curs per la mateixa inestabilitat de la pandèmia.

D’altra banda, el SEP també estenia la seva mà per «col·laborar i ajudar en totes les taules de treball o comissions relacionades amb la pandèmia», a la vegada que confirmaven que seguirien treballant en les taules ja engegades el curs passat. A més, també van assegurar que ja havien traslladat al ministeri els neguits rebuts per part tant de treballadors com de famílies.

Finalment, van confirmar què es trobaven a l’espera de que es concretessin alguns protocols pràctics de situacions concretes i agraïen l’esforç del departament per reubicar els treballadors vulnerables. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT