PUBLICITAT

La Massana

Aliança Vallnord-Andona

L’estació d’esquí es converteix en col·laborador de la comunitat esportiva femenina nascuda a la Massana

Per Vicente Pallarés

Roda de premsa del director general de Vallnord, Josep Marticella, i la presidenta d’Andona, Xary Rodríguez.
Roda de premsa del director general de Vallnord, Josep Marticella, i la presidenta d’Andona, Xary Rodríguez. | Vallnord-Pal Arinsal

Vallnord i Andona van presentar ahir un acord de col·laboració pel qual la comunitat esportiva es beneficiarà del tracte amb l’empresa que gestiona l’estació d’esquí. El director general de Vallnord – Pal Arinsal, Josep Marticella, i la presidenta d’Andona, Xary Rodríguez  van donar a conèixer tots els aspectes relatius d’aquesta sinergia. «Al Comú de la Massana apostem molt pel ciclisme. En el cas de la bicicleta de carretera, curses tan importants com La Vuelta o Le Tour han passat per la parròquia i, ara, també hem col·laborat amb La Volta als Ports, pel que el ciclisme forma part de la nostra estratègia», va declarar Marticella en referència a l’acord, fet pel qual «ens sentim particularment orgullosos d’aquesta col·laboració». A més, el representant de Vallnord va manifestar que «en cap moment tenim un ànim de lucre. El que volem és donar suport i potenciar aquest club». L’acord es basa en una aportació econòmica a canvi de visibilitat, ja que el logo de Vallnord tindrà un lloc a l’equipació d’Andona, que ja té gairebé 130 socis, dels quals més de 100 han demanat l’equipació. Per aquest motiu, la inversió de l’estació d’esquí podria tenir un retorn malgrat no tractar-se d’un patrocini amb estudi del ROI, sinó emmarcat en un àmbit de responsabilitat social amb el projecte Andona. No obstant això, l’acord no es limita a la part econòmica. Els integrants d’Andona gaudiran dels mateixos avantatges que els socis de Vallnord amb el forfet de temporada. 


D’altra banda, Xary Rodríguez va qualificar l’acord de vital: «Si Vallnord no hagués acceptat l’acord, avui no tindríem les equipacions. També ens han donat molt suport logístic». A més, sembla que les dues organitzacions estaven destinades a mantenir una relació professional profitosa: «Ens vam fixar que l’estació de Pal, concretament, ens donava moltes facilitats per fer sortides d’iniciació, perquè és un terreny pla, i de grups avançats, perquè pots fer pujades. Ens ajuda a arribar a tots els nivells perquè és una zona propicia pel ciclisme», va confessar Rodríguez. A més, els representants d’ambdues entitats van destacar que comparteixen els valors de la família. I és que Andona, encara que es tracta d’un projecte fundat per dones, és totalment inclusiu, ja que també hi ha homes i nens, imatge que també intenta projectar l’estació d’esquí dintre del marc d’Andorra com a destinació turística per tothom. A més, el grup de corredors d’Andona es divideix en quatre subgrups, del verd al negre passant pel blau i el vermell, segons el nivell dels participants, com es fa a les pistes d’esquí, fet que també mostra la connexió que hi havia entre les dues organitzacions massanenques. Per últim, cal destacar que les equipacions estaran disponibles a la caseta de marxandatge a Pal fins al 13 de setembre i un cop tancada l’estació, es podran recollir també a l’oficina de turisme de la Massana.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT