PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Col·lapse al carrer Sant Andreu a l’inici de l’escola

El comú d’Escaldes-Engordany creu que les retencions eren previsibles

Per El Periòdic

Placa del carrer Sant Andreu.
Placa del carrer Sant Andreu. | Arxiu ANA

El carrer Sant Andreu, que es troba actualment tallat en sentit a Andorra la Vella, va viure ahir un col·lapse just en el moment de l’inici del període escolar. 


A causa d’això, el comú de la parròquia escaldenca va fer un balanç de la prova pilot impulsada pel comú d’Andorra la Vella a principi del mes d’agost. A través d’un comunicat, es va indicar que el col·lapse viscut ahir amb una circulació molt densa i dificultosa és la constatació d’una situació previsible. A més, indiquen que tenint en compte que la tornada als col·legis es produeix de forma esglaonada i parcial, la situació es pot agreujar encara més amb la suma de la resta de cursos escolars que començaran aviat.


En el comunicat van explicar que en la reunió que van mantenir les cònsols majors de les dues parròquies, la cònsol d’Andorra la Vella va demanar una setmana més de prova amb el compromís que si es donava un col·lapse, prendrien mesures abans d’exhaurir la setmana. Des del comú escaldenc consideren que el supòsit és justament aquest i per aquest motiu tornen a suggerir que la solució és el retorn a la normalitat al carrer Sant Andreu, amb els dos sentits de la marxa com era abans. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT