PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els estudiants de Barcelona tindran un abonament anual

Amb aquesta mesura els viatges de Direct Bus costaran 16 euros

Per El Periòdic

matge d’arxiu de l’estació nacional de busos.
matge d’arxiu de l’estació nacional de busos. | Maricel Blanch

L’empresa de transports DirectBus posa en marxa un abonament destinat als estudiants andorrans que cursen estudis a Barcelona. L’abonament, que serà anual, tindrà un preu de 16 euros, que des de l’empresa han definit com «molt accessible», amb l’únic requeriment de ser estudiant i comprar un mínim de 24 de viatges durant l’any. 


Així, Bartumeu Gabriel, director general d’Autocars Nadal - Grup Julià Delegació Andorra, ha recalcat que: «tot i la situació actual complicada i les restriccions, seguim apostant per potenciar el nostre mitjà de transport entre la població i fer-lo més accessible a tots els públics. En aquest sentit ens ha semblat interessant dissenyar una proposta enfocada exclusivament als estudiants que viatgen cap al sud amb molta freqüència. Aprofitant la línia regular entre el país i Barcelona, i tenint en compte que el Govern d’Andorra possiblement no atorgarà les subvencions habituals per aquest col·lectiu, per causa de la pandèmia, hem decidit crear una promoció especial i molt atractiva.»


L’empresa de transport internacional de passatgers activa per a un any, des d’aquest mes de setembre, aquest abonament. Els estudiants que desitgin beneficiar-se de la promoció, des de l’empresa posen a la disposició diferents canals per a obtenir informar-se de les condicions, a través de telèfon, al 805 151, Whatsapp, al 610 750, o mitjançant la pàgina web de la companyia: www.andorradirectbus.es.

PUBLICITAT
PUBLICITAT