PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un detingut positiu en alcohol i sense carnet

Destaca també l’arrest d’un home per un delicte de violència masclista

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu d’un control d’alcoholèmia.
Imatge d’arxiu d’un control d’alcoholèmia. | Sergi Pérez

La Policia va efectuar dotze detencions durant la setmana del 31 d’agost al 6 de setembre, de les quals vuit corresponen a presumptes delictes contra la seguretat del trànsit. D’entre aquestes, destaca la que es va produir la matinada de dissabte a un home resident de 32 anys que va donar positiu en un control d’alcoholèmia amb  1,74 grams d’alcohol per litre de sang, i que a més tenia una ordenança penal de suspensió del permís de conduir.


D’entre la resta d’arrestos, destaquen els d’un home resident de 24 anys que circulava amb una taxa d’1,76 g/l i una dona resident que va donar  un resultat de 1,44 g/l. A més, la matinada del dimarts dia 1 de setembre, es va detenir un noi resident de 18 anys per positiu a la prova de control de tòxics salivar i que, a més, es trobava en possessió de 0,6 grams de marihuana.


Més enllà d’aquestes, es van produir quatre detencions sobre altres delictes. Cal destacar la que va tenir lloc el dilluns passat al vespre en la qual un home resident de 35 va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte de violència masclista. Els agents van ser requerits per una desavinença conjugal en un domicili particular, la qual va derivar en una agressió de l’interessat envers la seva parella.


També va ser detingut un home resident de 19 anys com a presumpte autor dels delictes contra la integritat física i moral, i la funció pública. Així, la policia va ser avisada per una agressió entre dos homes a la via pública. Tal com expliquen des del cos, el detingut s’estava discutint amb una noia quan es va aproximar a un conegut per calmar la situació, el qual va ser agredit amb diversos cops de puny al rostre. A més, després de detenir l’agressor, aquest va mostrar una resistència passiva i desobediència envers els agents.


Finalment, el dissabte 5 de setembre va haver-hi dues detencions a dos homes no residents de 28 i 52 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la funció pública per desobediència a una ordre d’expulsió administrativa per un període de 3 i 5 anys respectivament.

PUBLICITAT
PUBLICITAT