Els germans Casals, grans vencedors de l’Sportiva

Els germans van completar el circuit de la segona etapa en 4 hores

Els germans Òscar i Marc Casal.
Els germans Òscar i Marc Casal. | Sportiva UltraTrail

Òscar i Marc Casal van ser els grans vencedors d’aquesta edició de la Multisegur Copa d’Andorra 2020, Sportiva Ultra Trail, disputada aquest cap de setmana entre les muntanyes de Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany.

En la primera etapa, anomenada La Braibal, els corredors van haver de completar 29 quilòmetres i 2.500 metres de desnivell positiu amb sortida a la part alta d’Escaldes-Engordany i arribada a la plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria. La segona etapa disputada ahir, sota el nom de La Carroi, va tenir un recorregut de 33 kilòmetres i 2.000 metres de desnivell positiu amb sortida a Sant Julià de Lòria i arribada a Escaldes-Engordany. En total, els participants han completat 62 kilòmetres i 4.500 metres de desnivell positiu.

Els germans van completar el circuit en 4:00:53. En finalitzar, es van mostrar molt contents i amb bones sensacions malgrat que no arribar a trobar el ritme de competició per les sortides individuals. Els corredors de la FAM també van travessar la línia de meta en primera posició ahir, finalitzant el recorregut en un temps de 3:38:10. En total van completar el circuit en 7:39:03. Els segons classificats van ser Javier Barea i Raul Guillen amb un temps total de 8:06:47. Els van acompanyar al podi, en tercera posició, Ignasi Ferrer i Albert Llonch amb un temps total de 8:16:25.

Enguany, tots els participants havien de dur la mascareta en la línia de sortida, arribada i avituallaments.