PUBLICITAT

Llobera busca patrocinadors per participar al Dakar 2021

El projecte que ha presentat la motorista preveu obtenir 5.000 euros per les despeses de la cursa

Per El Periòdic

Margot Llobera en una foto del projecte «Elles són d’aquí».
Margot Llobera en una foto del projecte «Elles són d’aquí». | Ellas son de aquí

l’andorrana Margot Llobera es va presentar a la quarta edició del programa «Elles són d’aquí», a la recerca d’un patrocinador esportiu que l’ajudi a afrontar un objectiu que persegueix, segons apunta a través d’un comunicat, amb insistència: competir a l’edició del Dakar de l’any 2021. 


Llobera té 24 anys i va començar a practicar el motociclisme-Rally Raid quan en tenia 18. Un any abans, els seus pares li van comprar la seva primera moto i la seva passió la va fer convertir el seu hobby en la seva professió. Margot és campiona de les 1.000 dunes, va ser quarta al mundial de Bajas i tercera al Merzouga Rally. 


El tema del Dakar li ve de família segons explica. El seu tiet, Albert Llovera, l’ha disputat diverses vegades; fins i tot la mateixa Margot va gaudir del famós ral·li durant una edició d’aquest, tot i que exercint de periodista. En aquest sentit, com a pilot serà la primera vegada que correrà, però per poder-hi anar i no haver de renunciar a participar per falta de recursos o suports econòmics com va haver de fer aquest any, l’andorrana ha presentat el seu projecte a «Elles són d’aquí», sol·licitant 5.000 euros amb els quals vol cobrir les despeses de la seva participació en la competició.


Per donar suport a la candidatura de la motorista, s’ha de posar «m’agrada», compartir i comentar les publicacions del seu projecte als perfils de @ellassondeaqui de les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram.

Patrocinador per l’esport femení

El projecte «Elles són d’aquí» va néixer de la marca Manzanas Livinda del grup Nufri. Com a mostra del seu compromís amb l’esport femení nacional, des de fa quatre anys que serveix de llançadora d’esportistes, patrocinant-los econòmicament amb un pressupost de 20.000 euros a repartir entre els projectes seleccionats.


Les candidatures es podien presentar fins ahir, 4 de setembre, per rebre suport social a través de les xarxes socials. Després, seran les ambaixadores d’«Elles són d’aquí», un grup de dones destacades de diferents àmbits de l’esport, que decidiran qui seran les beneficiàries d’aquests patrocinis».

PUBLICITAT
PUBLICITAT