PUBLICITAT

Paulinho: «A Eivissa hem de recuperar els punts que hem perdut a casa»

  • Javi Aranburu serà dubte fins última hora contra l'equip balear
R.M.S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Paulinho, dissabte passat Foto: TONY LARA

El BP Andorra juga dissabte a Eivissa contra un equip que no és precisament regular a casa. El brasiler Paulinho va comparèixer ahir en roda de premsa per analitzar el rival i el seu equip: «Hem de recuperar els punts que hem perdut a casa».

Paulinho és conscient de que el punt a favor dels andorrans serà que els balears només han aconseguit dues victòries i un empat al seu pavelló, per tres derrotes. Aquesta estadística beneficia el BP, però ja se sap que els números no diuen res, sinó que la pilota posa a cadascú al seu lloc. L'empat de la setmana passada al Poliesportiu contra el Lanzarote Tías Yaiza va fer molt mal a l'equip que entrena Xavier De la Rosa.

ARANBURU, DUBTE / La lesió de lligament lateral intern al genoll de Javi Aranburu manté en dubte l'entitat, que fins última hora d'avui no sabrà si el jugador viatjarà o no a Eiviissa per disputar el seu partit.

LA DIVISIÓ DE PLATA CANVIA DE NOM / La LNFS va celebrar aquesta setmana l'Assemblea de clubs, ordinària i extraordinària. Es va aprovar per unanimitat la liquidació i tancament del pressupost que mostra un balança sanejat de la lliga. Així mateix, la Divisió de Plata es dirà Segona Divisió, i Honor passarà a ser Primera.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT