PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La botiga solidària de la Creu Roja té ara material escolar

Són 45 les famílies que podran gaudir dels nous productes

Per Gerard Castillo Miralles

Imatge de l’espai habilitat pel material escolar a la botiga solidària.
Imatge de l’espai habilitat pel material escolar a la botiga solidària. | Twitter / Creu Roja

La Creu Roja va fer ahir una crida per Twitter a la població andorrana per rebre donacions de material escolar. En concret, s’ha habilitat, d’ara endavant, un espai a la seva botiga solidària perquè les famílies que ho necessitin puguin aconseguir el material necessari. «El col·legi està a punt de començar i no volem que cap nen/a no tingui tot el que li fa falta», van dir a través de la xarxa social.


El director de la Creu Roja, Jordi Fernández, va explicar a EL PERIÒDIC que «igual que una família pot tenir certs problemes per arribar a final de mes amb productes alimentaris, també es pot trobar que amb la tornada a l’escola dels nens també necessiti ajuda». Per això, han habilitat aquesta secció a la seva botiga solidària. 


Fins ara, i tal com ha explicat Fernández, han rebut «una donació de 500 euros per comprar material». La crida es va fer ahir, però Fernández es va mostrar molt agraït amb la població andorrana i confia que «tindrem bona resposta» ja que «el grau de solidaritat que ha mostrat la gent d’Andorra és excepcional i estem sorpresos de la quantitat de donacions que la gent ens porta i que tenim la responsabilitat de distribuir correctament».

Botiga solidària

 Les famílies que ho  necessitin i s’acullin a les ajudes que ofereix la Creu Roja, podran trobar el material a la botiga solidària, un lloc que s’ha habilitat «com si fos una botiga, amb un carret de la compra i on les famílies passen pels prestatges i agafen el que creu que necessita la teva llar».


El projecte es va iniciar el 21 de juny d’aquest any amb una col·lecta massiva. Segons el director, «va ser un èxit» i van aconseguir fins a nou tones d’articles de primera necessitat gràcies a uns 150 voluntaris. Actualment hi ha 45 famílies, que són 108 persones, que fan la compra en aquesta botiga i que es podran beneficiar dels nous productes que ara ofereix l’espai. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT