PUBLICITAT

Cristian: «Ara jugo d'interior i Richard està encertant, així que bé»

  • El BP juga demà el seu últim partit abans de les vacances de Nadal
R.M.S.
ANDORRA LA VELLA

Cristian Martínez ha jugat sempre de lateral al FC Andorra, posició que ocupa també a la selecció absoluta, però últimament el tècnic Richard Imbernón el canvia de posició. «Ara jugo d'interior i Richard està encertant, així que de moment va tot bé», va dir ahir en roda de premsa el futbolista andorrà.

El FC Andorra disputa demà a les 16.00 a Aixovall l'últim partit de l'any 2010. Serà contra el Balàfia, un equip «que acaba d'ascendir a la categoria», en paraules de Cristian, i que arribarà «al 300%» al Principat per tal de guanyar el líder de la Primera Territorial.

«Els equips ja no venen a Andorra a jugar al 100% sinó que sabem que som els líders i llavors venen al 300%», va comentar el jugador, el qual hi va afegir que el seu equip farà el joc habitual «amb el nostre sistema, i a veure què passa».

El matx de demà serà l'últim de la lliga regular al 2010, i així no tornarà a la competició fins el 8 de gener, mentre que recuperarà els entrenaments el dia 3. Els jugadors tindran alguns dies de descans a partir de la setmana vinent.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT