PUBLICITAT

Formació en tecnologia per a les famílies

L’objectiu és que puguin donar suport als infants en Zoom i Google Meet

Per El Periòdic

Una família amb un ordinador. / ANA
Una família amb un ordinador. / ANA

El Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior informa de la obertura de preinscripcions per poder accedir a les formacions gratuïtes en TIC d’acompanyament a les famílies d’infants escolaritzats que impartirà el Centre de Formació d’Adults durant aquest mes de setembre. 
L’objectiu de les formacions és capacitar a les famílies perquè puguin donar suport als infants en les eines de videoconferència Zoom i Google Meet, la plataforma educativa Google Classroom i l’entorn de treball col·laboratiu Google Drive en el cas que s’haguessin de fer classes en línia degut a la pandèmia de SARS-CoV-2.
Per tal de tenir en compte les diferents necessitats de les famílies, l’oferta formativa inclou video tutorials, webinaris i cursos presencials tant d’introducció com avançats. Les preinscripcions es poden realitzar fins l’11 de setembre al web http://cfa.educand.ad.  En cas de dubte, es pot contactar amb el Centre de Formació d’Adults al telèfon 741465 (de les 8.30 h. a les 14.30 h.) o bé al correu electrònic [email protected]

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT