PUBLICITAT

Haciane i Ramírez, al Mundial de piscina curta

  • El debut de dimecres és discret als 100 braça i 100 esquena, respectivament
EL PERIÒDIC
DUBAI

Periodic
Haciane corre avui a la quarta sèrie dels 200 metres braça. Foto:TONY LARA

Els Mundials de piscina curta compten amb doble representació andorrana. Dubai acull fins el cap de setmana la cita mundialista de piscina de 25 metres. Allà hi són Hocine Haciane i Mònica Ramírez, que van debutar dimecres amb resultats discrets a les proves de 100 metres braça i 100 esquena, respectivament. Els andorrans tornaran a la competició avui.

Haciane va tancar la seva participació als 100 braça amb la 58a plaça i un temps de 1min 03,57s, a 6,33s del guanyador, l'italià Fabio Scozzoli (57,60). Fins a 29 nedadors van aconseguir baixar del minut a la cursa. Pel que fa a Ramírez als 100 esquena, l'andorrana va ser 45a amb un crono de 1min 04,45s, a més de set segons de la nord-americana Melissa Franklin. A la cursa femenina, van ser 23 les participants que van aconseguir arribar amb un temps inferior al minut.

Avui torna la competició pels andorrans, que correran curses més llargues. Mònica Ramírez disputarà els 200 metres esquena i ho farà a la segona sèrie contra unes rivals davant de les quals ella té el segon millor registre amb 2min 22,21s, només superada per Jeserik Pinto (Veneçuela), amb un crono de 2min 18,75s.

Per la seva part, Hocine Haciane correrà els 200 braça en la quarta sèrie de les vuit que hi ha previstes. El plusmarquista andorrà té un millor crono de 2min 21,46s, molt semblant a la de la resta de rivals de la seva sèrie. La competició continuarà el cap de setmana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT