PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Campanya de promoció del comerç local de la Massana

S’obtindran vals de descompte per la compra en els establiments

Per El Periòdic

Roda de premsa de presentació de la campanya.
Roda de premsa de presentació de la campanya. | Comú de la Massana

La Massana va iniciar ahir la campanya El Comerç de la Massana s’ho val dins les accions previstes en el paquet de mesures sota el lema Impulsem la Massana. La cònsol de la parròquia, Olga Molné, va afirmar que «aquesta campanya l’hem programat després de la temporada forta de l’estiu per potenciar el nostre comerç i que el públic valori la qualitat i varietat dels nostres establiments».

La campanya es veu materialitzada en uns vals de descompte directe per a gastar en productes o serveis que s’obtindran per la compra en els establiments de la parròquia. Cal portar el tiquet a l’Oficina de Turisme per validar-lo i canviar-lo per un val de l’import corresponent: per les compres entre 10 i 25 euros s’obtindrà un val de 2 euros,per les compres entre 25 i 50, un de 5. Després, amb compres de  fins a 100 euros, s’obtindrà un de 10, i si la compra és superior als 100, el val serà de 20.

S’han destinat a la campanya un total de 50.000 euros. Un cop s’esgotin els vals, aquests continuaran tenint validesa fins al 31 de desembre. Després de la campanya, han afirmat, en faran un balanç per veure’n els efectes. Els establiments adherits estan identificats amb un rètol.

PUBLICITAT
PUBLICITAT