PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut un jove per posessió de marihuana

De les 12 actuacions, vuit estan relacionades amb la seguretat del trànsit

Per El Periòdic

Edifici de la Policia.
Edifici de la Policia. | Sergi Pérez

La Policia va aturar dimarts passat, a les 13.45 hores, un home resident de 21 anys, a Escaldes-Engordany, perquè duia en la seva possessió diversos cabdells de marihuana que en total sumaven un pes de 88 grams. A més, també el van imputar per delictes de conducció sota l’efecte de tòxics i per un delicte contra l’Administració de Justícia. El jove va incomplir una ordre judicial d’arrest domiciliari monitoritzat.


La d’aquest jove, aturat en un control rutinari, és una de les 12 detencions practicades per la policia durant aquesta darrera setmana, del 24 al 30 d’agost. La majoria de delictes, vuit, en aquest cas, són relacionats amb la seguretat del trànsit. Destaca l’arrest d’un home, dilluns passat, per un positiu de 2,80 grams d’alcohol per litre de sang. Excepte dues dones, la resta d’arrestats són homes d’entre 31 i 56 anys amb resultats d’entre 0,81 i l’esmentat de 2,80 g/l durant la matinada.


Finalment, d’entre la resta de detencions, en destaca una practicada dimarts passat a la frontera francoandorrana, on la Policia va aturar un vehicle que volia accedir al Principat, i va acabar arrestant un home resident de 27 anys per possessió d’una pastilla d’èxtasis, 1,5 grams d’haixix i 0,3 grams d’heroïna. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT