PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Purito Andorra, suspesa

La nova limitació de 500 participants ha estat el detonant perquè l’organització prengui aquesta decisió

Per Vicente Pallarés

Imatge de la Purito Andorra 2018.
Imatge de la Purito Andorra 2018. | Xavier Pujol

No hi haurà edició 2020 de la Purito Andorra. Així ho va comunicar ahir el mateix Joaquim Purito Rodríguez a través de les xarxes socials oficials de la reconeguda prova ciclista. Les mesures de prevenció contra la Covid-19 ja van provocar que el màxim de participants possible baixés 1.800 en lloc dels 3.000 de l’any passat. La gent, malgrat les circumstàncies adverses, va respondre bé i les places es van esgotar. No obstant això, recentment, hi va haver noves restriccions per aquest tipus de curses i no estava permés celebrar la prova amb més de 500 corredors, fet que ha provocat la suspensió definitiva. «Com sabeu, aquest any amb la Covid-19, vam baixar a 1.800 participants i les noves normatives ens diuen que hem de fer-la, com a molt, amb 500.  Així que no em sembla just haver de seleccionar qui la fa i qui no i en aquest moment hem decidit anul·lar-la», va explicar Purito.


Aquest contratemps no ha aconseguit frenar les ganes i la il·lusió dels organitzadors, que ja treballen per preparar la propera edició. «És una llàstima, però ja tenim el cap posat en el 2021», va afegir l’exciclista professional. D’altra banda, Purito també va explicar el que han de fer els inscrits, que poden escollir entre diverses opcions segons els seus interessos: «Us donarem totes les facilitats del món des de la Purito, ja que vosaltres heu estat al nostre costat des del primer fins l’últim moment. Tindreu dues opcions. La primera és seguir lluitant amb la Purito fins al 13 de setembre i us enviarem a casa aquest maillot (el portava posat) sense despeses d’enviament, un descompte del 20% per l’edició del 2021i molts regals, entre ells, el sorteig d’un cap de setmana aquí a Andorra, el d’una bicicleta d’alta gama Orbea i la possibilitat d’anar a veure com es munten a la fàbrica d’Orbea, com la pinten, com la fabriquen, el carbono o la seguretat dels quadres, i el welcome pack que anàveu a rebre». El sorteig de tots aquests premis tindrà lloc el 13 de setembre, dia que, teòricament, se celebraria la marxa cicloturista. La segona opció que dona l’organització és rebutjar tots aquests obsequis i rebre la devolució de la quota d’inscripció. «La Purito es farà càrrec del 100% d’això», va recordar l’esportista.

 

Per últim, Purito va voler acomiadar-se dels inscrits amb un misstage molt emotiu: «Sou uns participants molt bons. Ens cuideu molt. Crec que la Purito és una carrera molt especial i sempre estarem al vostre costat. Ens acomiadem des d’Andorra amb molta llàstima. No podrem celebrar-la aquest 2020, però la Purito seguirà viva en tots els nostres cors».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT