PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

«Èxit rotund» de les activitats esportives del Comú d’Encamp

El conseller de Turisme d’Encamp es planteja la possibilitat de repetir-ho

Per El Periòdic

Una de les activitats de cycling que s’han ofert a la plaça dels Arínsols.
Una de les activitats de cycling que s’han ofert a la plaça dels Arínsols. | M.F / ANA

El conseller de Reactivació Econòmica i Turisme del Comú d’Encamp, Josep Maria Marot, va qualificar ahir d’«èxit rotund» les propostes esportives que al llarg de l’estiu han ofert per a la ciutadania i que han consistit en cycling, pilates, ioga i aquagym. De fet, va manifestar que han tingut «molt bona acceptació» i s’ha completat l’aforament que s’oferia, motiu pel qual ja es va decidir allargar la proposta fins a principis del mes de setembre.


Davant aquesta bona acollida, amb la participació tant de persones d’Encamp, com també «turistes i d’altres parròquies», el comú es planteja que es tracta d’una «demanda» que pot «recollir» de cara a l’any que ve i tornar-la a repetir, tal com va explicar Marot.


Una de les propostes que ha tingut més èxit «amb tots els aforaments complets» ha estat el cycling, motiu pel qual s’ha decidit fer una masterclass solidària el dia 19 de setembre durant quatre hores. El preu de la inscripció –també hi haurà una fila zero– serà de cinc euros i el que es recapti anirà al fons solidari del Govern per fer front a les despeses derivades de la Covid-19. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT