PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Comencen els Sabors d’Estiu a Escaldes-Engordany

Gastronomia i música s’uneixen al pàrquing de l’església Sant Pere Màrtir

Per El Periòdic

Alguns de les ‘food-trucks’ instal·lades a Escaldes-Engordany.
Alguns de les ‘food-trucks’ instal·lades a Escaldes-Engordany. | M.P. / ANA

El programa dels Sabors d’Estiu a Escaldes-Engordany ja ha començat. Des d’ahir, el comú ha habilitat l’aparcament de l’església Sant Pere Màrtir per col·locar cinc food-trucks que oferiran serveis de restauració fins al 13 de setembre, entre les 18.00 i les 23.00 hores. A banda d’això, a l’espai també s’hi faran concerts i actuacions.


La idea, i seguint les recomanacions sanitàries, és que les food-trucks funcionin com un restaurant, ja que no es permetrà la venda d’aliments per consumir al carrer. El recinte comptarà amb un aforament de 120 persones i un cambrer acompanyarà als visitants fins a la taula. Pel que fa a l’oferta gastronòmica, de les 18.00 a les 20.00 hores, l’espai oferirà tapes, consumicions i cocteleria i, a partir de les 20.00 hores, s’oferirà un menú que serà diferent cada setmana. 


Quant a l’oferta musical, s’oferiran actuacions gratuïtes cada dia. La primera va tenir lloc ahir, a càrrec de la banda BSO, que va començar al carrer de la Unió i va acabar a l’aparcament de l’església. La resta de concerts es faran a l’escenari que s’ha col·locat just al costat i es faran a partir de les 19.00 hores. En aquestes s’hi podran tornar a veure artistes que ja van estar a l’ON-Carrer, i altres formats, com l’infantil del 12 de setembre. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT