PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Lliga Multisegur més igualada de la història ja té el seu calendari

Equips com l’Atlètic Escaldes i la Penya Encarnada han executat reforços de luxe per assolir grans objectius

Per Vicente Pallarés

Celebració de la primera Lliga Multisegur guanyada per l’Inter.
Celebració de la primera Lliga Multisegur guanyada per l’Inter. | interescaldes.com

La Lliga Multisegur Assegurances 2020/21 ja té calendari de competició després del sorteig que va dur a terme ahir la Federació Andorrana de Futbol (FAF). Es coneixen els enfrontaments de la primera jornada, que deixarà partits d’infart entre rivals, a priori, directes que lluitaran pels mateixos objectius, encara que, aquest any, hi podria haver sorpreses en la classificació, ja que els equips de baix han fitxat reforços de qualitat, com és el cas de la Penya Encarnada, que acaba de pujar a Primera, o l’Atlètic d’Escaldes, que no va poder accedir al play-off d’ascens la temporada passada. Els quatre primers classificats de la temporada 2019/20 s’enfrontaran entre ells: FC Santa Coloma – UE Engordany i Inter Club Escaldes – UE Sant Julià. El nou Vall Banc d’Albert Jorquera i el projecte de continuïtat blau-i-negre d’Adolfo Baines, amb noves incorporacions de nivell, no ho tindran fàcil per sumar els primers tres punts.


L’Atlètic Escaldes va a per totes amb déu renovacions de peces importants i nou fitxatges, alguns d’ells internacionals amb Andorra. Roberto Veiga, Vinicius Maluf, Ramírez, Isaac Martínez, Matías Rudler, Álex Ruiz, Nikola Zugic, Chus Rubio i els germans Luigi i Moi San Nicolás són les noves incorporacions de l’equip escaldenc. A més, la nova propietat del club està professionalitzant totes les àrees de treball per aconseguir un creixement total amb accions com la gestió del futbol base amb preus d’inscripció simbòlics o l’adquisició de les noves oficines.

 

Per la seva part, la Penya Encarnada s’enfrontarà en la primera jornada al CE Carroi, teòricament, el menys fort de la categoria. L’objectiu de l’equip amb tradició portuguesa, tot i acabar de pujar des de la Lliga Unida, no és només la permanència, ja que aterra en la categoria amb fitxatges estel·lars, segons ha pogut saber EL PERIÒDIC. El davanter castellonenc David Colomer arribarà al Principat procedent del CD Roda, club de l’estructura de la pedrera del Vila-real CF, de la Tercera Divisió valenciana. Amb ell vindran Manu Jiménez, amb experiència en equips importants com el Castelló, el Terrassa o el Lleida, i Raül Ahibar, format a la pedrera del Castelló i amb un pas per l’Albacete durant la seva carrera esportiva.

 

D’altra banda, el sorteig del calendari de la Lliga Unida (Segona Divisió) i la Lliga Viatges Pantours de futbol sala serà el proper 15 de setembre. Tant la Primera com la Segona Divisió de futbol 11 començaran el 25 d’octubre i acabaran el 23 de maig. La temporada acabarà el 30 de maig amb la final de la Copa Constitució. En el cas del futbol sala, la competició domèstica s’iniciarà el proper 26 d’octubre i finalitzarà el 10 de maig.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT