PUBLICITAT

Neix l’associació de pilots, propietaris i aficionats de l’aviació

És sense ànim de lucre i vol representar els interessos dels seus membres

Per El Periòdic

Un avió a l’Aeroport d’Andorra la Seu.
Un avió a l’Aeroport d’Andorra la Seu. | Maricel Blanch

Neix l’associació que agrupa a pilots, propietaris d’aeronaus i aficionats de l’aviació. L’entitat, que funciona sense ànim de lucre, s’anomena AOPA Andorra i està afiliada a la International Council of Aircraft Owner and Pilot Associations (Iaopa) que consta de més de 470.000 pilots d’aeronaus afiliats d’arreu del món. 


Entre els objectius de l’AOPA Andorra, destaca la voluntat de «promoure, preservar i representar els interessos dels membres de l’aviació general», «facilitar la circulació d’avions a escala internacional», «coordinar els punts de vista i les opinions de les organitzacions membres» i «representar els punts de vista i els interessos de l’associació sobre matèries de l’aviació general a nivell nacional i regional».


En la mateixa línia, l’associació en qüestió va presentar els membres de la primera junta directiva que són pilots privats d’aeronaus. Així, qui pren el rol de president és Robert Guirao Bailén, el vicepresident és Marc Valen Valen, Marcelo David Lescano Trovero és el secretari i tresorer de l’entitat i, finalment, Carlos Codo Isus i Michael Bock en són els vocals.

PUBLICITAT
PUBLICITAT