PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Naturlandia organitza una escolta nocturna amb llops

Els llops es comuniquen amb udols, i a la llum de la lluna millora la seva visió

Per El Periòdic

Un dels llops de Naturlandia.
Un dels llops de Naturlandia. | ANA

Naturlandia ha organitzat un esdeveniment nocturn coincidint amb la nit de la lluna plena del pròxim 2 de setembre. L’esdeveniment consistirà en una visita al recinte dels llops del parc d’animals amb el guia i els cuidadors. Posteriorment hi haurà un sopar de germanor entre els assistents, i ben entrada la nit, s’intentarà escoltar els udols dels llops i altres sorolls nocturns d’animals del bosc.


El parc s’ha decidit a organitzar aquesta nova activitat nocturna vist l’èxit que va tenir l’anterior, de l’observació dels Perseids. 


D’aquesta manera, la primera part de l’esdeveniment consistirà en una visita al recinte dels llops per observar i conèixer les curiositats més rellevants de la vida d’aquests animals al parc, que en aquest moment són quatre. El sopat es farà al restaurant La Borda, i estarà basat en menjar tradicional de muntanya. 


Després del sopar, es farà una sortida per a intentar escoltar els udols i altres sorolls dels animals del bosc de la Rabassa. Els llops udolen per a comunicar-se, i a la llum de la lluna millora la seva visió, fet que els permet tenir una millor vista per caçar, amb la qual cosa és més comú veure’ls aquestes nits. Les reserves es poden fer a la pàgina web de Naturlandia. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT